POP3 I Outlook 2003 Print

• 0

POP3 emailopsætning i Outlook 2003
  1. Åben Outlook 2003

2. Vælg "Funktioner" og dernæst "E-mail-konti..."

3. Sæt kryds i "Tilføj en ny E-mail-konto" og tryk på "Næste"

4. Vælg "POP3".

5. Tryk på "Næste"

6. I feltet "Dit navn" indtastes Deres navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra Dem.

7. I feltet "E-mail-adresse" indtastes Deres E-mail adresse

8. I "Server til indgående post (POP3)" skal De indtaste mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
    Har De eks. domænet dandomain.dk skrives mail.dandomain.dk

9. I "Server til udgående post (SMTP) indtastes også mail.deres-navn.dk
    deres-navn.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
    Har De eks. domænet mitdomain.dk skrives mail.mitdomain.dk

10. I "Brugernavn" indtastes hele E-mail adressen f.eks. jens@deres-navn.dk

11. I feltet "Adgangskode" angives passwordet. Dette password er det de valgte da De oprettede E-mail adressen i E-Mail Manageren.

12. Tryk på "Flere indstillinger..."

13. Tryk på fanebladet "Server til udgående post"

14. Sæt kryds i "Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse"

15. Tryk på "Avanceret"

16. Sæt den udgående postserver til at benytte port 366

17. Tryk på "OK"

18. Tryk på "Næste"

Opsætningen er E-mail kontoen er nu færdig. Tryk på "Udfør"