POP3 I Outlook 2007 Print

• 4

E-mail opsætning i Outlook 2007
  1. Vælg Funktioner og Kontoindstillinger

2. Tryk på "Ny".

3. Vælg "Konfigurer serverindstillinger..."

4. Vælg "Internet e-mail" og tryk "Næste".

5. Udfyld konto information med Deres oplysninger. Se pkt. 6-12 for yderligere hjælp. Gå derefter til pkt. 13.

6. I feltet "Dit navn" indtastes Deres navn. Dette navn er det der bliver vist når en anden person modtager en E-mail sendt fra Dem.

7. I feltet "E-mail-adresse" indtastes Deres E-mail adresse

8. I "Server til indgående post (POP3)" skal De indtaste mail.domæne.dk
    domæne.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
    Har De eks. domænet conviator.dk skrives mail.conviator.dk

9. I "Server til udgående post (SMTP) indtastes også mail.domæne.dk
    domæne.dk udskiftes med Deres eget domænenavn.
    Har De eks. domænet conviator.dk skrives mail.conviator.dk

10. I "Brugernavn" indtastes hele E-mail adressen.

11. I feltet "Adgangskode" angives passwordet. Dette password er det de valgte da De oprettede E-mail adressen i E-Mail Manageren.

12. Tryk på "Flere indstillinger..."

13. Her skal De vælge "Server til udgående post" og sætte flueben, som nedenfor vist.

14. Under "Avanceret" skal De sætte den udgående server-port til 366.

15. Tryk "OK" og "Udfør".

16. Tryk "Luk"

De er nu klar til at benytte Deres e-mail adresse i Outlook 2007.