Hvor kan jeg downloade Outlook 2010 eller Outlook 2007 Print

• 6

Hvis du har Hosed Exchange gennem os, har du adgang til at downloade Outlook 2007 eller den nye Outlook 2010 via din Hosted Exchange administration på siden http://my.exchangehotel.dk - login og find download linket samt licensekoden under "Client support" menuen.

Outlook 2007 og Outlook 2010 licensen er inkl. i din Hosted Exchange aftale, så der er ingen yderligere licensudgifter forbundet med download af programmet og installering af dette. Bemærk iøvrigt de gældende licensbestemmelser du indgår med Microsoft, herunder ophør af brugsret og tilknytningen til Hosted Exchange brugen.